Byggnadsvårdsbutik i Uddevalla – Återförsälare för Gysinge
21539
page,page-id-21539,page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive,x-shortcodes-v3_0_5

Byggnadsvårdsbutik i Uddevalla – välkommen in!

Återförsäljare för:

gysinge_centrum_for_byggnadsvard
Sveriges ledande byggnadsvårdsgrossist…
Gysinge Centrum för Byggnadsvård

Gysinges breda sortiment är en ynnest för byggnadsvårdaren! Som regional återförsäljare att vår ambition att tillgodose hela sortimentet. Tyvärr så är det inte praktiskt möjligt. Dock så för vi sortiment som består av ett axplock av det mesta. Det vi inte har hemma i butik beställer vi givetvis hem!

 

Det utmärkande för Gysinges produkter är de inte är simpla kopior av billigt material utan äkta vara tillverkad med traditionella metoder efter gamla förlagor. Dessutom är många av dem är unika och saknar motstycke i vår del av landet. Dessutom finns nästan allt för att skapa en trivsam hemmiljö. Vad sägs ex. om linoljefärg, tidstypiska tapeter och tapetbårder, handsmidd spik, vägglyktor i koppar, strömbrytare i porslin och fina textilier…

Utvalda produkter:

puff_i
Linoljefärg från Gysinge centrum för byggnadsvård
SKYDD & SKÖNHET

Linoljefärg från Gysinge centrum för byggnadsvård är en svensk natur- och kulturprodukt som ger både skydd och skönhet till ditt hus. Den är säker och kan aldrig skada underlaget och den går att måla över hur många gånger som helst, och linoljefärg är en väl utprovad färgkategori som används i hundratals år. Dessutom är den mycket vacker och åldras fint med historiskt korrekta kulörer och pigment.

Läs mer
Roslagsmahogny
världens bästa träolja

Roslagsmahogny är en smetfri och vattenavstötande tjärolja av den gamla sorten, en tjärlösning för impregnering av allt trä som står utomhus. Roslagsmahogny ger en vattenavvisande matt yta och finns tillgänglig i två färdiga kulörer – naturbrun och kimrökssvart – men du kan också pigmentera den naturbruna med annat pigment om du önskar en helt annan kulör.

Läs mer
puff_ii
puff_iii
Linoljesåpa
Fet & dryg… och intelligent!

Hantverksmässigt tillverkad såpa av högsta kvalitet. Biologiskt nedbrytbar, samt fetare än vanlig såpa, vilket gör den mycket effektiv! Linoljesåpa mättar och skyddar alla sorters trä-, sten- och klinkergolv, är perfekt för skurning och rengöring av skurgolv, för hand- och hushållstvätt…så många användningsområden att vi inte tvekar på att t.o.m. kalla den för intelligent.

Läs mer