Återförsäljare för Speedheater Systems
21626
page,page-id-21626,page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive,x-shortcodes-v3_0_5

Byggnadsvårdsbutik i Uddevalla – välkommen in!

Återförsäljare för:

speedheater_systems
Svenska innovatörerna…
Speedheater System

Allt var inte bättre för… Speedheater System har revolutionerat byggnadsvården genom sin metod för färgborttagning.
Så här skriver Speedheater själva på hemsidan:

Ingen annan metod för färgborttagning kan mäta sig med Speedheater System.
Oslagbar metod för färgborttagning när du ska måla om fasaden eller renovera fönster. Metoden innebär mindre arbete och ger ett bättre resultat. Den är också miljövänligare, säkrare och mer prisvärd. Dessutom kan du använda Speedheatern till mycket mer än färgborttagning från panelen. Ett multiverktyg för fönster, båtar, dörrar, möbler och mycket mera.

Det är bara att hålla med. Speedheater är en mycket effektiv och smidig produkt för interiör och exteriör färgborttagning som verkligen gör byggnadsvårdarens liv både enklare och säkrare. Att metoden är både snabb och enkel och både miljövänligare och säkrare än andra metoder för färgborttagning, och att resultatet blir optimalt med en ren, torr och slät träyta gör att vi inte tvekar att kalla den för mycket prisvärd! Speciellt om man lägger till maskinens långa hållbarhet och att metoden i högsta grad är multifunktionell och kan användas på allt ifrån fasadpanel till fönsterbågar och att ta bort allt ifrån fönsterkitt till härdat lack.

Uddevalla Byggnadsvårds grundsortiment inkluderar standardmaskinen SH IR SYSTEM STANDARDS och diverse tillbehör som färgskrapor. Övriga produkter såsom Speedheater Cobra och SH IR SYSTEM 1100 RS tas gärna in vid beställning.

Utvalda produkter:

speed_puff
SH IR SYSTEM STANDARD
Helhetslösningen

SH IR System Standard är en effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning. Unika skrapverktyg ingår i detta system-kit, och IR-värmare gör att du snabbt och effektivt kan lösgöra och ta bort färg från de flesta träytor.

SH IR SYSTEM 1100 RS
HÄLFTEN SÅ BRED – DUBBELT SÅ SNABB

SH IR System 1100 RS är mycket effektiv och smidig för både interiör och exteriör färgborttagning. Denna modell är utformad med optimal värmeyta för bättre åtkomst i hörn. Unika skrapverktyg, främst för fönsterrenovering, ingår i detta system-kit. Allt utformat för att uppnå bästa resultat på kortast tid.

speed_puff_ii
speed_puff_iii
Speedheater Cobra
För åtkomst i hörn och trånga utrymmen

Speedheater Cobra är mycket effektiv och smidig för både interiör och exteriör färgborttagning, fönster, möbler och alla typer av snickeridetaljer. Denna modell är utformad med optimal värmeyta för åtkomst i hörn och trånga utrymmen. IR-värme som gör att du mycket snabbt, säkert och miljövänligt kan lösgöra och ta bort färg från de flesta träytor.