Byggnadsvårdsbutik i Uddevalla – välkommen in!

Återförsäljare för

Gysinge centrum för byggnadsvård

Gysinges breda sortiment är en ynnest för byggnadsvårdaren! Som regional återförsäljare att vår ambition att tillgodose hela sortimentet. Tyvärr så är det inte praktiskt möjligt. Dock så för vi sortiment som består av ett axplock av det mesta. Vad sägs exempelvis om linoljefärg & penslar, härlig linoljesåpa, kakel med levande yta, tidstypiska tapeter och tapetbårder, handsmidd spik, vägglyktor i koppar eller strömbrytare i porslin! Det vi inte har hemma i butik beställer vi givetvis hem. Om ni vill vara säkra på att få med er alla era önskade varor hem och i rätt kvantitet så ber vi er att kontakta oss för att se vad vi har i lager.

Linoljefärg från Gysinge centrum för byggnadsvård

Linoljefärg från Gysinge centrum för byggnadsvård är en svensk natur- och kulturprodukt som ger både skydd och skönhet till ditt hus. Den är säker och kan aldrig skada underlaget och den går att måla över hur många gånger som helst, och linoljefärg är en väl utprovad färgkategori som används i hundratals år. Dessutom är den mycket vacker och åldras fint med historiskt korrekta kulörer och pigment

Roslagsmahogny - världens bästa träolja!

Roslagsmahogny är en smetfri och vattenavstötande tjärolja av den gamla sorten, en tjärlösning för impregnering av allt trä som står utomhus. Roslagsmahogny ger en vattenavvisande matt yta och finns tillgänglig i två färdiga kulörer – naturbrun och kimrökssvart – men du kan också pigmentera den naturbruna med annat pigment om du önskar en helt annan kulör.

slider_II

Linoljesåpa - fet & dryg… och intelligent!

Hantverksmässigt tillverkad såpa av högsta kvalitet. Biologiskt nedbrytbar, samt fetare än vanlig såpa, vilket gör den mycket effektiv! Linoljesåpa mättar och skyddar alla sorters trä-, sten- och klinkergolv, är perfekt för skurning och rengöring av skurgolv, för hand- och hushållstvätt…så många användningsområden att vi inte tvekar på att t.o.m. kalla den för intelligent. Nu miljövänligare än någonsin, märkt med Svanen. Heter numera Gysingesåpa (tidigare linoljesåpa).

test